banner

În unele versiuni mai vechi de Windows, exista o opțiune de a apăsa butonul Ctrl + Alt + Del înainte de a ajunge la numele de utilizator și parola pentru a te conecta. Această opțiune ar trebui să ofere un nivel suplimentar de securitate și să împiedice accesul la sistem al programelor dăunătoare.

Dar această opțiune nu este activată implicit în Windows Vista. În unele versiuni de Windows 7, cum ar fi versiunea Ultimate, poate fi găsită o dată activată implicit. În orice caz, activarea manuală a acestei opțiuni nu este dificilă dacă nu vă deranjează să parcurgeți un pas suplimentar în timp ce vă conectați la computer.

shareit pentru iPhone

Acest ghid vă va spune cum să activați sau să dezactivați această opțiune în Windows Vista și Windows 7.



Faceți clic pe butonul de pornire . Acum tastați 'netplwiz'în caseta de căutare furnizată. Faceți clic pe rezultatul căutării.

widget stoc Windows

istoric de apeluri duo

Acesta va deschide setarea contului de utilizator. Deschide avansat tab. În câmpul Conectare sigură, bifează caseta care scrie „Solicitați utilizatorilor să apese Ctrl + Alt + Ștergere“. Faceți clic pe Aplicați, apoi OK. Asta e. Esti gata.

Dacă funcția este activată și vi se pare enervant să atingeți Ctrl + Alt + Del de fiecare dată când vă conectați, atunci îl puteți dezactiva deconectând aceeași casetă.

cum se utilizează xmarks

Când reporniți computerul, vi se va cere să introduceți butonul „Ctrl + Alt + Del” pentru a vă conecta. Conform celor spuse de Microsoft, computerul dvs. ar trebui să fie mai sigur acum.